Vragenlijst: Impact corona crisis op jongeren chronische aandoening

Waar wil je over lezen?

Vragenlijst: Impact corona crisis op jongeren chronische aandoening

vragenlijst impact corona

Het leven is door corona flink op z’n kop gezet waardoor het leven er de afgelopen tijd anders uitzag dan voorheen. Hoewel dit zwaar en negatief klinkt, weten we ook uit eigen ervaring dat dit niet alleen maar negatief is geweest. Op sommige vlakken is juist gebleken dat er veranderingen mogelijk zijn die voor jongeren met een chronische aandoening of beperking juist erg positief uitvallen. Denk bijvoorbeeld aan studeren en werken vanuit huis; vóór de corona crisis was dit een discutabel punt terwijl dit het werken of studeren voor veel jongeren juist makkelijker kan maken en door corona blijkt het ineens wél mogelijk te zijn. Maar het is niet alleen maar fijn, want misschien val jij wel binnen de risicogroep waardoor je leven ineens heel geïsoleerd werd of is er eigenlijk niet veel veranderd omdat je altijd al binnen moest blijven.

Impact corona crisis in kaart brengen & actie ondernemen

Hoe dan ook: wij zijn heel erg benieuwd hoe jij de corona crisis ervaart en welke positieve en negatieve effecten dit gehad heeft op jouw leven. JongPIT wil samen met jou de impact van de corona crisis op jongeren met een chronische-, psychische aandoening of beperking tussen de 15 en 30 jaar oud in kaart brengen. En belangrijker nog: actie ondernemen!

Wij gaan er namelijk ook voor zorgen dat de resultaten van de vragenlijst in de Tweede Kamer terecht komen zodat ook zij zien wat voor impact corona heeft op jongeren met een chronische aandoening maar ook zodat ze zien welke maatregelen er juist voor zorgen dat wij, jongeren met een chronische aandoening of beperking net wat beter mee kunnen doen in de maatschappij.

Het doel is dat we met de uitkomsten van de vragenlijst een statement kunnen maken omdat er tot nu toe weinig bekend is over hoe het gaat met jongeren met een chronische aandoening in de situatie rondom corona. JongPIT vindt het belangrijk vinden dat dit in kaart wordt gebracht.

Help ons door de vragenlijst in te vullen

Wil jij ons helpen en samen met ons het verschil maken? Dan willen we je vragen om even de tijd te nemen om onze vragenlijst in te vullen via onderstaande button.

Alvast bedankt namens het hele team van JongPIT.

Wat vind jij dat de minister moet doen om de corona crisis ook dragelijk te maken voor jongeren met een chronische aandoening of beperking?

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter.

Hulp nodig? Stuur ons een appje of mailtje.

Hulp nodig? Stuur ons een appje of mailtje, of bericht op ons Facebook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.

Kom in contact met jongeren zoals jij!

Wil jij graag in contact komen met lotgenoten zodat je ervaringen kunt uitwisselen, tips kunt delen en herkenbare verhalen kunt lezen en dat allemaal in een groep met jongeren die jou écht begrijpen? Meld je aan voor de JongPIT Community op Facebook!
Scroll naar top Skip to content