Contact

We horen graag van je

Hoewel we ons best doen om alle informatie aan te bieden kan het zijn dat je ergens tegenaan loopt waar je geen antwoord op kunt vinden. In dit geval is het mogelijk om ons een berichtje te sturen. Een team van jongeren staat voor je klaar om jou antwoord te kunnen geven, zodat jij voorzien wordt van de juiste informatie en weer een stap verder komt.

roze rechthoek
zwarte cirkel

1-op-1 contact

Wil je ons een persoonlijke vraag stellen of over iets overleggen, dan kan je ons een berichtje sturen via WhatsApp:

0612913378.

E-mail

Vul ons contactformulier in:

Kom in contact met jongeren
zoals jij!

Wil jij graag in contact komen met jongeren met een chronische aandoening zodat je ervaringen kunt uitwisselen, tips kunt delen en herkenbare verhalen kunt lezen en dat allemaal in een groep met jongeren die jou écht begrijpen? Meld je aan voor de JongPIT Community op Facebook!

Een betere toekomst dankzij jouw ervaring.

Betere toekomst voor én door jongeren met een chronische aandoening; dat is waar JongPIT naar streeft. Jouw ervaring en jouw mening zijn daarom heel belangrijk voor ons. Niet alleen voor ons trouwens, want door jouw ervaring of mening met ons te delen kan je bijdragen aan een betere toekomst voor jezelf én voor alle andere jongeren met een chronische aandoening. Hoe dat zit? Wij bundelen alle ervaringen en meningen anoniem zodat we invloed kunnen uitoefenen bij de politiek, maatschappelijke organisaties en de overheid. Wil jij, samen met JongPIT het verschil maken? 

uitreikende hand
roze cirkel
groep mensen
Scroll naar top Skip to content