Contact

We horen graag van je

roze rechthoek
zwarte cirkel

E-mail

Vul ons contactformulier in:

1-op-1 contact

Hoewel we ons best doen om je als jongere alle informatie te bieden kan het zijn dat je ergens tegenaan loopt waar je geen antwoord op kunt vinden. In dit geval is het mogelijk om ons een berichtje te sturen. Een team van jongeren staat voor je klaar om jou antwoord te kunnen geven, zodat jij voorzien wordt van de juiste informatie en weer een stap verder komt.

Stuur ons een berichtje via WhatsApp:

0612913378.

Een betere toekomst samen met JongPIT.

Betere toekomst voor én door jongeren met een chronische aandoening; dat is waar JongPIT naar streeft. De ervaringen en meningen van jongeren zijn daarom heel belangrijk voor ons. Niet alleen voor ons trouwens, want door samenwerking met organisaties en overheid dragen we bij bijdragen aan een betere toekomst voor alle jongeren met een chronische aandoening of beperking.

Wil jij, samen met JongPIT het verschil maken? 

image011
roze cirkel

Kom in contact met jongeren
zoals jij!

Wil jij graag in contact komen met jongeren met een chronische aandoening zodat je ervaringen kunt uitwisselen, tips kunt delen en herkenbare verhalen kunt lezen en dat allemaal in een groep met jongeren die jou écht begrijpen? Meld je aan voor de JongPIT Community op Facebook!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar top
Skip to content