JongPIT lanceert campagne!

Waar wil je over lezen?

JongPIT lanceert campagne!

Misschien heb je het al gezien: we zijn onlangs gestart met een campagne om nog veel meer jongeren én professionals te laten kennismaken met JongPIT. Via Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn laten we iedereen kennismaken met Yvette, Leonie, Femke, Carlos en David-Jan, de jongeren die we voor de campagne op de foto hebben gezet. Zij vertellen ons verhaal. Het verhaal van 1,3 miljoen jongeren met een chronische aandoening
die gewoon (en volwaardig) willen meedoen in de maatschappij. Iets dat nu lang niet altijd
mogelijk is.

Gewoon mee doen in de maatschappij betekent dat jongeren op hun eigen manier een studie kunnen volgen, een leuke baan kunnen hebben (met de nodige aanpassingen), krijgen waar ze recht op hebben en ondersteuning krijgen in het omgaan met een aandoening of beperking. JongPIT helpt jongeren daarbij. Door perspectief te bieden, onderling contact te stimuleren en lokale en nationale politiek te betrekken. Maar ook door onbegrip uit de samenleving weg te nemen. Zo komt ons doel elke dag een stukje dichterbij.

Help jij ons meer bekendheid te krijgen? Deel dan vooral onze campagne via jouw social media! Hieronder vind je alvast wat campagne beelden die onlangs gedeeld zijn op onze social media kanalen!

Bekijk & deel de post op Facebook:

Bekijk & deel de post op LinkedIN:

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter.

Hulp nodig? Stuur ons een appje of mailtje.

Hulp nodig? Stuur ons een appje of mailtje, of bericht op ons Facebook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.

Kom in contact met jongeren zoals jij!

Wil jij graag in contact komen met lotgenoten zodat je ervaringen kunt uitwisselen, tips kunt delen en herkenbare verhalen kunt lezen en dat allemaal in een groep met jongeren die jou écht begrijpen? Meld je aan voor de JongPIT Community op Facebook!
Scroll naar top Skip to content