LeonieDrok

Leonie

Drijfveer

Voor jongeren met een beperking/chronische ziekte is het leven soms minder makkelijk en leuk. Vanuit JongPIT helpen en ondersteunen we deze jongeren. Daarnaast willen we deze jongeren in hun kracht zetten. Dat ik hieraan kan bijdragen o.a. door mijn eigen ervaringen, maakt dat het werken voor JongPIT enorm waardevol is.

Leuk Feitje

Ik ben echt een avondmens, je kunt me ‘s ochtends beter laten slapen

Over mij

In juli 2019 ben ik afgestudeerd als toegepast psycholoog. Ik woon in Gouda en ben sinds oktober 2019 aangesloten bij het Jongerenpanel van FNO.

Ik ben bij het Jongerenpanel gekomen omdat ik me wil inzetten voor jongeren met een beperking. Zij krijgen niet altijd dezelfde kansen als jongeren zonder beperking. Ik heb zelf een lichamelijke beperking en weet hoe het voelt als je niet gelijk wordt behandeld. Om hier verandering in te brengen, bundelen we in het Jongerenpanel onze krachten en daar mag ik een steentje aan bijdragen.

Binnen het Jongerenpanel is iedereen gelijk en even gedreven. Dit motiveert mij om hard aan de slag te gaan om de situatie voor jongeren met een beperking te verbeteren. Ik heb ervaring met het thema werk, maar ben er ook in geïnteresseerd kennis en ervaring op te doen op andere gebieden.

Naast het Jongerenpanel doe ik vrijwilligerswerk als leiding bij een Scoutingvereniging. Daarnaast ben ik graag met vrienden en houd ik van spelletjes doen.

Scroll naar top Skip to content