Femke

Femke

Drijfveer

Het is ontzettend mooi dat JongPIT jongeren helpt om meer eigen regie te krijgen. Zelf heb ik sinds mijn dertiende jeugdreuma waardoor ik weet dat dit ontzettend complex kan zijn. Enerzijds omdat we jongeren individueel helpen, maar anderzijds ook omdat alles rondom de jongeren beter is afgestemd op de behoeften van de jongeren. Ik geloof dat als we écht een verschil willen maken, we in eerste instantie moet praten met de doelgroep zelf.

Leuk Feitje

Ik heb meer dan 100 bordspelletjes in de kast

Over mij

Mijn naam is Femke van Zoggel, 24 jaar  en woonachtig in Berlicum (Noord-Brabant). Ik werk bij JongPIT en daarnaast ben ik druk bezig met de afronding van mijn studie Zorgmanagement. 

Het is ontzettend mooi dat JongPIT jongeren helpt om meer eigen regie te krijgen. Zelf heb ik sinds mijn dertiende jeugdreuma waardoor ik weet dat dit ontzettend complex kan zijn. Enerzijds omdat we jongeren individueel helpen, maar anderzijds ook omdat alles rondom de jongeren beter is afgestemd op de behoeften van de jongeren. Ik geloof dat als we écht een verschil willen maken, we in eerste instantie moeten praten met de doelgroep zelf. Er wordt nu nog veel óver de doelgroep gepraat, in plaats van mét de doelgroep.

Het uiteindelijke doel? De verschillen tussen gezonde en minder gezonde jongeren zo klein mogelijk maken.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie, zoals (uit) eten, bordspelletjes spelen, reizen en concerten bezoeken. Daarnaast sport ik graag en vind ik het leuk om series te kijken op Netflix.

Scroll naar top Skip to content