5 november 2020: JongPIT online Kick-Off Event – Kom je ook?

5 november 2020: JongPIT online Kick-Off Event – Kom je ook?

foto ballonnen

5 november 2020: JongPIT online Kick-Off Event – Kom je ook?

Wij zijn JongPIT. En wij nodigen je uit voor onze officiële online lancering op donderdag 5 november 2020. Live vanuit het Paard van Troje in Den Haag delen wij de inzichten uit ons recente onderzoek over de effecten van de coronacrisis op jongeren met een chronische aandoening of beperking.

Wat heeft het hen gekost? Of misschien juist wel opgeleverd? Wat kunnen jongeren zelf doen en waar kan de politiek of het bedrijfsleven ondersteuning bieden? 

Dit en meer bespreken we tijdens een interactief programma onder leiding van Rocky Hehakaija & Daan Verheugt (JongPIT). Met onder andere:

5 november 2020
15.30 – 17.00 uur
Online Livestream

Ben je er bij? Meld je dan snel aan:

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter.

1 reactie op “5 november 2020: JongPIT online Kick-Off Event – Kom je ook?”

  1. Ik ben 3 jaar geleden gediagnosticeerd met een zeldzame autoimmuunziekte. Lang heb ik gedacht dat ik zelf wel alles kon om er boven op te komen, zoals een baan zoeken en stages lopen. Echter had ik daarbij hulp nodig, die heb ik gekregen. Maar volwassen worden brengt vragen met zich mee en ik hoop dat ik hier antwoorden op kan vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kom in contact met jongeren zoals jij!

Wil jij graag in contact komen met lotgenoten zodat je ervaringen kunt uitwisselen, tips kunt delen en herkenbare verhalen kunt lezen en dat allemaal in een groep met jongeren die jou écht begrijpen? Meld je aan voor de JongPIT Community op Facebook!
uitreikende hand
Scroll naar top Skip to content