Word actieonderzoeker!

peiling ipw - actieonderzoeker

Een van onze waardevolle partners: het Instituut voor Publieke Waarden (IPW) is op zoek naar jongeren zoals wij! Het instituut zoekt gemotiveerde jongeren met een beperking als gevolg van een chronische (lichamelijke en/of psychische) aandoening die de publieke zaak willen verbeteren.

Bij IPW kun je door ervaren actie-onderzoekers zelf opgeleid worden tot actie-onderzoeker. Als actie-onderzoeker, ben je onderdeel van het Dreamteam, en ga je op zoek naar oplossingen op maat voor een jongere die is vastgelopen, en vertaal je deze met je team in advies over hoe het sociale domein ‘beter’ kan worden ingericht: Inclusiever, met perspectief en ruimte voor je talent.

Dreamteamer

Wil je leren om een echte onderzoeker te worden? En wil je met jouw eigen ervaring meebouwen aan een inclusievere samenleving? Dan is dit je kans! Word onderdeel van het dreamteam van IPW en volg kosteloos de leergang tot actie-onderzoeker. De lessen zijn online te volgen.

Actiegericht onderzoek wat is dat precies?

Een actie-onderzoeker zit niet thuis achter zijn of haar bureau te analyseren wat er mis gaat en hoe het beter kan. Zij of hij bedenkt oplossingen en voert deze uit en onderzoekt vervolgens hoe het beter kan. Een actie-onderzoeker onderzoekt vanuit haar of zijn eigen ervaring en met de mensen om wie het gaat.

Het IPW is op zoek naar vijftien jongeren met een chronische aandoening die gratis nieuwe skills willen leren. De opleiding duurt tien dagen (zes dagen lessen voorbereiden en vier dagen jongeren helpen), onkosten worden vergoed. De cursus volg je online.

Deel dit met vrienden:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Scroll naar top Skip to content