Gezocht: Jongeren met Tietze (16-30) meedenken met website & socials

peiling tietze

Het syndroom van Tietze maakt helaas geen onderscheid in leeftijd en komt ook voor bij jongeren.  Voor deze groep wil de verening van Tietze en costochondritis specifieke informatie en ondersteuning kunnen bieden, die voor hen belangrijk is. Want wat als je klachten van invloed zijn op je studie? Hoe leg je je vrienden uit dat je misschien een keer niet mee uit kunt, omdat je moe bent of pijn hebt? Vertel je bij een sollicitatiegesprek juist wel of niet over je Tietze of costo? En wellicht dat er nog veel meer vragen leven bij jongeren.

De vereniging van Tietze en costochondritis wil meer aandacht voor jongeren in de leeftijd van 16 tot 30 jaar. En JongPIT helpt hen daarbij! Om deze reden zijn we op zoek naar jongeren met Tietze die mee willen kijken naar de website en daarnaast willen brainstormen over de behoefte. Zo kun jij er mede voor zorgen dat de vereniging van Tietze en Costochondritis beter aansluit bij de behoefte van jongeren.

Wie? Jongeren tussen 16 en 30 jaar met Tietze en costochondritis

Wat: Je vult een vragenlijst in waarbij je kijkt naar de website en social media en daarnaast bespreken we in een brainstorm waar je behoefte ligt.

Waar: De brainstorm is digitaal, via een videoverbinding

Wanneer: De brainstorm wordt gezamenlijk gepland

Aanmelden: Je kunt je aanmelden via info@jongpit.nl. Zet in de mail je naam en leeftijd.

Georganiseerd door:

Deel dit met vrienden:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Scroll naar top Skip to content