Gezocht: Jongeren (16-25) voor online gesprek over behandellast

revalidatie

Een behandeling voor een langdurige ziekte heeft gevolgen voor jouzelf en voor je sociale leven. Je kunt bijwerkingen krijgen of onzeker worden. Het kan ook dat je school mist, niet mee kan doen met vrienden, geen tijd hebt voor een bijbaan of snel moe bent. Er is niet altijd genoeg aandacht voor deze behandellast. Daarom zijn het Nivel, Prinses Maxima Centrum en de Maastricht University bezig met een hulpmiddel voor jongeren en zorgverleners om dit beter bespreekbaar te maken.

Wie: We zoeken jongeren tussen de 16 en 25 jaar die een behandeling krijgen voor een chronische aandoening.

Wat: Je doet mee aan een dialoogsessie met jongeren en zorgverleners. Tijdens de sessie bespreken we over hoe je over de gevolgen van een behandeling kunt praten. Ook kijken we hoe en of een digitaal hulpmiddel hierbij kan helpen. In dat hulpmiddel kun je op een figuur aangeven wat je behandeling betekent voor je (sociale) leven.

Waar: De dialoogsessie is digitaal, via een videobelverbinding.

Vergoeding: Bij deelname krijg je een cadeaubon van € 25.

Wanneer: De dialoogsessie is op 18 mei van 15:30 tot 17:30.

Aanmelden: Je kunt je aanmelden bij mij (f.vanschelven@nivel.nl). Zet in de mail jouw naam en leeftijd. Als je wel wilt meedoen maar niet kunt op de voorgestelde data, horen we het ook heel graag.

Deel dit met vrienden:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Scroll naar top Skip to content