Laat je stem horen

JongPIT vindt het belangrijk dat de stem van jongeren chronische aandoening of beperking altijd meegenomen wordt bij zaken die over hen gaan. Met het delen van jouw ervaring en mening kan je bijdragen aan een betere toekomst voor jezelf én voor alle andere jongeren met een chronische aandoening of beperking.

Meehelpen? Op deze pagina vind je laagdrempelige manieren om jouw steentje bij te dragen. Ook ben je van harte welkom in onze Facebookgroep, waar we regelmatig om je mening en ervaring vragen.

Deel je mening & ervaring:

Je regelmatig als jongere inzetten?

Word vrijwilliger bij JongPIT!

Wil jij, samen met JongPIT het verschil maken? Je regelmatig inzetten voor andere jongeren met een chronische aandoening of beperking? Dat kan! Ongeveer 30 jongeren met een chronische aandoening of beperking zetten zich in voor JongPIT op verschillende thema’s…
lees verder

Word vrijwilliger bij JongPIT

Wil jij, samen met JongPIT het verschil maken? Je regelmatig inzetten voor andere jongeren met een chronische aandoening of beperking? Dat kan! Ongeveer 30 jongeren met een chronische aandoening of beperking zetten zich in voor JongPIT op verschillende thema’s.

Scroll naar top
Skip to content