Lotte van der Linden

Directeur JongPIT

Drijfveer

Het is belangrijk dat jongeren zich gehoord en gezien voelen, overal.  Dat je serieus genomen wordt en je verhaal kwijt kan. Het is heel mooi als JongPIT het startpunt wordt voor jongeren met een aandoening en/of beperking.

Leuk feitje


Ik ben bang voor katten.

Over mij

Ik Lotte van der Linden, 39 jaar en woon in Bentveld. Tussen Zandvoort en Haarlem, vlak bij de zee.

Ik hou ontzettend van buiten zijn: Sporten, nieuwe plekken ontdekken (reizen) en leuke dingen doen met het gezin. Ik ben getrouwd met Jasper en we hebben 2 kinderen, Pelle (10) en Puck (3).

Toen ik 18 was en net in Amsterdam woonde en studeerde kwam ik erachter dat ik SLE heb, een auto-immuun ziekte. Dat zette mijn wereld wel even op z’n kop.

Bij mij is het glas altijd half vol. Ik probeer altijd vanuit kansen en mogelijkheden te denken en te handelen. Het geeft meer energie en levert vaak ook de betere oplossingen op. Helaas wordt er niet altijd door iedereen zo gekeken en gehandeld, zeker niet als je een aandoening of beperking hebt, is mijn ervaring. Ik heb vooral altijd gehoord wat ik niet meer zou kunnen of wat moeilijk zou zijn. Laten we voor meer positiviteit gaan.

Ongeacht de vraag of behoefte kunnen ze altijd bij ons terecht. En wij helpen ze dan verder op weg. Door te ondersteunen, informeren en door te verwijzen. Wij zijn er!

Maak kennis met het Bestuur

Scroll naar top Skip to content