Fokko-Jan van der Ploeg

Voorzitter Bestuur JongPIT

Drijfveer

Sinds mijn eerste kennismaking met JongPIT ben ik erg enthousiast geraakt over de missie, en vooral dat het een organisatie is voor en door jongeren.  Een organisatie die haar toegevoegde waarde al flink laat blijken

Leuk feitje


Ik ben een echte Fries, maar kan niet schaatsen, ik speel en zing in een Friestalige band en ik ben een ontzettende fan van de tv serie Flikken Maastricht.

Over mij

Mijn loopbaan speelt zich af in Noord Nederland, met name Fryslân en Groningen. Sinds drie jaar werk ik bij MEE Noord, een expertise-organisatie voor mensen met een beperking.  Daarvoor heb ik gewerkt in het veld van de maatschappelijke opvang. Naast leidinggeven en managen, vind je mij vooral daar waar sprake is van ontwikkeling en innovatie. Ik ben 47 jaar oud, woon samen met mijn vrouw en twee kids in Leeuwarden.  Vanuit de voorzittersrol mag ik een bijdrage leveren aan JongPIT, die nog vol in aanbouw is, en ben ik blij dat ik onderdeel ben van deze fantastische organisatie. In nauwe verbinding met de nieuwe directeur Lotte en met Femke zal het bestuur mede richting geven aan deze opbouw.

Maak kennis met het Bestuur

Scroll naar top Skip to content