Bert Dijkstra

Penningmeester Bestuur JongPIT

Drijfveer

De mix tussen iets betekenen voor de jongeren in Nederland, een maatschappelijke doelstelling en een bestuursfunctie maakt me enorm enthousiast.

Over mij

Ik ben 40 jaar en woon met mijn vrouw en twee dochters (7 en 9 jaar) in Leeuwarden. Sinds eind 2020 ben ik zelfstandig ondernemer op het gebied van business controlling & data consultancy. Ik heb ervaring als accountant met grote organisaties, met het MKB én met allerlei stichtingen. De afgelopen vijf jaar ben ik mij gaan verdiepen in de wijze waarop organisaties ‘waarde’ kunnen halen uit data. Naast de strategische kant van dit thema, ben ik erg geïnteresseerd in de technische kant hiervan.

 Toen ik de vacature voor deze rol bij JongPit voorbij zag komen, heb ik geen moment getwijfeld en direct geschreven.  JongPit zal ik in de rol van penningmeester helpen met mijn ervaring op het financiële vlak, waarbij ook mijn affiniteit met fiscaliteit en juridische zaken een grote rol spelen. Ik vind het fantastisch om op deze wijze een bijdrage te leveren aan de doelen en de doelgroep van JongPit. Niet alleen als financial, maar waar gewenst en waar nodig wil en denk ik in de volle breedte mee!

Maak kennis met het Bestuur

Scroll naar top Skip to content