JongPIT in de krant: aandacht voor Inclusief Onderwijs

Waar wil je over lezen?

JongPIT in de krant: aandacht voor Inclusief Onderwijs

“Leerlingen, leraren en mentoren moeten gezamenlijk meedenken over hoe je omgaat met kinderen in de groep die een beperking hebben. Het is voor iedereen beter als je je allemaal thuis voelt. Je deelt de verantwoordelijkheid. Daar moet aandacht voor zijn. Nu ga ik naar de universiteit; ik weet dat ik initiatief moet nemen om te laten horen dat het gewenst is als anderen meedenken. Ik hoop dat de politiek inclusief onderwijs hoog op de agenda zet, want we zullen aandacht blijven vragen’’

aldus Lauren van JongPIT in een artikel in het AD-magazine op zaterdag 29 augustus 2020. De krant besteed uitgebreid aandacht aan het pleidooi voor inclusief onderwijs van JongPIT, samen met FNO, Defence for Children en het Platform naar Inclusiever Onderwijs. Met deze bijzondere portretreeks lichten we alvast een tipje van de sluier op van de Inclusief Onderwijs Maand die binnenkort van start gaat met elke dag een interessant verhaal, bijzondere ervaring of interessant perspectief op inclusief onderwijs.

Lees het volledige AD-artikel hier

Interesse in meer verhalen?

Volg vanaf 21 oktober jongpit.nl/inclusiefonderwijs voor de start van de Inclusief Onderwijs Maand!

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter.

Hulp nodig? Stuur ons een appje of mailtje.

Hulp nodig? Stuur ons een appje of mailtje, of bericht op ons Facebook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.

Kom in contact met jongeren zoals jij!

Wil jij graag in contact komen met lotgenoten zodat je ervaringen kunt uitwisselen, tips kunt delen en herkenbare verhalen kunt lezen en dat allemaal in een groep met jongeren die jou écht begrijpen? Meld je aan voor de JongPIT Community op Facebook!
Scroll naar top Skip to content